Home Forums Nieuw met diabetes Misselijkheid bij diabetes 1

 • Eilt

Misselijkheid bij diabetes 1

Hallo, mijn naam is Eilt, ik heb heb een zoon met diabetes type 1. Hij heeft nu al sinds mei jl. last van erge misselijkheid en overgeven. Vooral in de ochtend. Hij moet dan erg overgeven. In de loop van de dag wordt het wat beter. Iemand anders die hier ervaring mee heeft of nog liever een oplossing. Hij heeft al diverse onderzoeken gehad, maar echt iets concreets is er niet uitgekomen. Medicijnen geprobeerd en iberogast druppels, maar niets helpt. Alle hulp is welkom.
Met vriendelijke groet,
Eilt

 • Lang geleden (ik heb ca. 58 jaar type 1) heb ik er last van gehad. Dat kwam door een te hoge bloedsuiker ’s morgens.
  Weet je hou zijn ochtendwaarde is? En hoe oud is hij?

   • Eilt

   Hallo Elly, bedankt voor je reactie hij is 20 jaar, heeft diabetes sinds zijn 12e. Zijn ochtendwaarden zijn goed, tussen 4 en 8. Hij is gewoon elke ochtend misselijk en moet dan overgeven. Hij heeft al diverse onderzoeken gehad en medicijnen, maar het is gewoon elke ochtend mis.
   M.vr.gr.
   Eilt

  • koen

  Ik herken dit ook. Momenteel exact hetzelfde. Ik gebruik echter flink wat medicatie voor de neuropathie en heb dm1-lada. Het kan bij mij dus ook door de neuropathie of medicijnen komen. Gezien de medicijnen zo goed werken hou ik daar nog wel aan vast en is nu het zoektrajcet uitgekomen bij hypnotherapie. Wordt vervolgd.

 • Eilt, diagnoses kan ik niet stellen, ben geen arts. Als ik soms misselijk ben neem ik een homeopathisch middel wat o.a. tegen zeeziekte werkt. Coculus Indicus D6. Goede drogist of apotheek zullen het hebben of voor je bestellen.
  Als hij er voor open staat zou hij eens naar een homeopathisch arts kunnen gaan.
  Misselijkheid kan ook psychisch zijn b.v. Studeert hij of werkt hij??

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.