Home Forums Hulpmiddelen Niet werkende LibreLink app op de nieuwe Galaxy A52.

Niet werkende LibreLink app op de nieuwe Galaxy A52.

Ik ben/was een enthousiaste gebruiken van de sensor van LibreVieuw. Tot mijn Iphone kapot ging en ik een nieuwe telefoon kocht. Dit is een Galaxy A52. Een door de consumentenbond als beste koop getest.
Na installatie van de app op mijn nieuwe telefoon kon ik de sensor niet meer scannen. Op de app verscheen een oranje balk met opschrift ‘Sensor scannen’. Ik toetste deze aan maar er gebeurde niets. De app stagneerde. Na het verwijderen van de app en opnieuw installeren gebeurde precies hetzelfde. Vervolgens heb ik contact opgenomen met LibreVieuw. Zij snapte het ook niet cq konden geen oplossing geven. Ik zou wel een nieuwe sensor krijgen en vervolgens maar de reguliere meter van Freestyle libre gebruiken. Ik heb aangegeven dat dit niet de belofte is van FreeStyle Libre. Zij beloven immers gebruik van de app.

Wordt dit herkend en wie heeft een oplossing?

 • Hoi,gebruik ook de A52,
  werkte direct goed,staan de machtigingen wel goed,
  en is je NFC voor het scannen van de sensor ook ingeschakeld

  Hilbrand.

 • Dank voor je heel snelle reactie.
  Nu een domme vraag: waar staan de machtigingsvragen?

  Hans

 • Instellingen,app, Librelink

 • Probleem is opgelost. Nadat je opmerkte geen problemen te hebben ben ik maar eens de handleiding goed gaan lezen. Wat bleek: Bij de app op de Iphone moet je met het beeldscherm scannen meten, bij de Galaxy met de achterkant. Tja ….

  • Balest

  Wacht op de nieuwe up date van Abbott

  • Marie

  Hoi
  Ik wil graag een nieuwe telefoon kopen. De samsung A52 spreekt mij hard aan, maar werkt deze goed met de Freestyle libre sensor 2? Want ik heb deze in gebruik maar ik zie niet of deze compatibel is met de Samsung A52
  Dankjewel alvast

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.