Home Forums Oproepen Nog een Week, iets voor jou?

Nog een Week, iets voor jou?

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar, heb je diabetes type 1 en stap je binnenkort over naar de pomp, misschien zelfs in combinatie met een hybrid closed loop systeem? Dan is Nog een Week naar je op zoek!
Nog een Week is een jeugdprogramma van de VPRO dat, vanaf 5 september, wordt uitgezonden in het ZAPP-blok van NPO 3 .

Wat kun je verwachten?
In iedere aflevering staat een jongere tussen de 10 en 13 jaar centraal. Een jongere die binnenkort iets zal meemaken, waardoor het leven er totaal anders uit zal komen te zien. In dit geval dus een leven, waarbij je niet langer zelf insuline hoeft te spuiten.

We filmen je in totaal vier dagen voorafgaand aan het moment dat je start met de pomp (en/of het hybrid closed loop systeem). We brengen die momenten in beeld, die duidelijk maken hoe je leven met diabetes eruitziet. Natuurlijk willen we graag van je weten hoe je toeleeft naar het moment dat je overstapt en wat je verwachtingen zijn over het leven dat je daarna gaat leiden. De laatste opname vindt plaats op de dag dat je je pomp en/of sensor krijgt. Tenslotte vertellen we natuurlijk hoe het nu met je gaat.

Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact met ons op. Als je dat doet zit je nog nergens aan vast. Pas als jij, je ouders en ons team denken dat jij precies bij het programma past gaan we opnamedagen plannen.

Wil je meer weten? Mail dan naar conny@moondocs.nl of bel 020-2184700

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.