Home Forums Oproepen Op zoek naar Diabetes II-patiënten met blijvende fysieke schade

Op zoek naar Diabetes II-patiënten met blijvende fysieke schade

Beste leden van dit forum. Ik ben als researcher op zoek naar Diabetes-patiënten bij wie Diabetes II tot blijvende schade (blindheid/voetproblemen of verlies/zenuwgestel/hart&vaatziekten) heeft geleid en die bereid zijn om ten behoeve van meer bewustwording over deze ziekte hun verhaal te vertellen.
Het gaat om een geschreven interview, vergezeld van professionele fotografie en mogelijk (indien men daaraan mee wil werken) ook een video-versie.
Het idee hierachter is dat we iets willen maken waarmee we de grote groep mensen kunnen aanspreken die om vele redenen niet zo makkelijk te bereiken is als het gaat om het aanleren van een gezonder eet/leefpatroon. We willen gesprekken opnemen die ook deze mensen kunnen motiveren, door ook de harde werkelijkheid van de ziekte te laten zien.
Ik doe dat voor een klein bedrijf (www.thenewfood.nl) dat mensen bewust wil maken van gezond, koolhydraatarm voedsel als middel om hun Diabetes-II te bestrijden of zelfs ‘om te keren’. We willen mensen interviewen over hun ervaring, over de impact op hun leven die de ziekte heeft (gehad), over het medicijngebruik. Maar ook over voortschrijdende bewustwording en lessons learned.
Mensen die hieraan mee willen werken, moeten dat met volle overtuiging willen doen met als motivatie meer bewustwording. Dat vraagt wat. Daar ben ik me zeer van bewust.
Eenieder die reageert: bij voorbaat dank.

 • @moderator

  U bent journalist (geen naam) volgens Uw info en maakt films over problemen bij diabetes patienten en dat in opdracht voor een “klein” bedrijf #duscommercieel !

  Weet niet of dit via dit forum wel kan/mag of moet.
  Als je erop in zou gaan komen die filmpjes voor eeuwig op internet te staan en terug te vinden.
  U verdient hier dus aan !
  Wat mij betreft prima alleen commercieėle activiteiten mogen alleen met toestemming van de D.V.N. #terinfo

  6feet10

 • Klopt helemaal, 6feet10. Heb hem daarom verplaatst naar ‘Oproepen’, want daar mag zo’n commercieel verzoek staan.

 • Dank, ik wist niet waar ik precies moest zijn met mijn oproep
  Excuses als hij bij mensen in het verkeerde keelgat is geschoten

  Met vriendelijke groet,
  Pierre de Winter

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.