Home Forums Ouder van een kind oppas gezocht voor ons dochtertje van 3 met diabetes type 1

 • Amanda

oppas gezocht voor ons dochtertje van 3 met diabetes type 1

Hallo,

Wij zijn op zoek naar een oppas (voor gemiddeld 1 dag per week), voor ons dochtertje van 3 jaar.
Sinds een half jaar maken wij gebruik van een pomp met sensor.
Papa en mama hebben een eigen bedrijf en zijn wel aanwezig op locatie.
Omgeving Gulpen, Heuvelland.
Graag zien we reacties tegemoet.

M.v.g.

 • Hoi Amanda

  Over 10 minuten wordt je oproep gedeeld op de Facebookpagina en Instagramaccount van JONGmetdiabetes. Hopelijk krijg je leuke reacties!

  Groetjes,
  JONG

 • Dag lieve ouders!

  Zin om mee te fietsen over onze prachtige Veluwe?
  Wat is type 1 een heftige ziekte. We weten er alles van!

  Wat is er een ontzettend wonderlijk apparaatje ontwikkelt en wat zou het prachtig zijn als onze kinderen en jonge mensen dit wonder zou spoedig mogelijk in ontvangst zouden kunnen nemen!
  Vrij en voluit zouden kunnen leven zonder angst voor al die vreselijke complicaties waar je als ouder zo bang voor bent.
  Daarom deze oproep!

  We hebben een fietstocht georganiseerd voor onderzoek naar de kunstalvleesklier. Er is nog veel geld nodig! Maar samen staan we sterk en gaan we de wielen en het geld laten rollen toch?
  Er heeft zich al een moeder met 3 kinderen aangemeld. 1 van haar kindjes heeft type 1 en omdat ze dit samen dragen fiets ze mee met haar kindjes in de bak. Prachtig toch? Alle soorten van fietsen zijn zeer welkom!
  Lukt het fietsen niet, maar wilt u op een andere manier meehelpen? Laat het ons weten.

  Laat u wielen ook rond gaan op 29 juni en kom in actie!

  Bezoek onze site…www.fietstegendiabetes.nl.

  We zien uit naar u komst en al onze kinderen en mensen met type 1.

  • Wilt u niet meerdere malen hetzelfde bericht plaatsen? Dat is namelijk erg hinderlijk. Ook omdat uw berichten niet relevant zijn voor de betreffende topics. Uw eigen topic was voldoende.

 • Dag Drentsche Aa.

  Hoe meer wielen hoe meer vreugd zou ik zeggen. Dus hoe meer mensen mijn bericht en uitnodiging lezen hoe meer geld we kunnen inzamelen toch? Volgens mij is het zeer relevant!
  Groet.

  • Nee het is zeer hinderlijk omdat als je iets opzoekt je bijna de weg kwijt raakt in de “topic” en betreffende tijdlijn .
   Doel is goed, alleen de manier waarop “kan” (zeer) hinderlijk zijn !
   Suc6 met de actie.

   Groet 6feet10

   @moderator, dit bericht kan verwijdert worden doordat het niets met de “topic” te maken heeft

   • Precies, je raakt erdoor de weg kwijt in topics en het wekt onterecht de indruk dat er een nieuw bericht geplaatst is over een onderwerp waar je mogelijk in geïnteresseerd bent. Topics zorgen voor structuur in een forum door berichten met een gemeenschappelijk onderwerp te bundelen.
    Daarnaast is het volgens de huisregels (zie hieronder) eigenlijk niet toegestaan om reclame te maken. Eén bericht is niet zo hinderlijk en mag van mij wel gedoogd worden. Daarom vind ik uw eigen topic geen probleem, maar vind ik het niet wenselijk dat u herhaaldelijk hetzelfde bericht in andere topics plaatst.

    Plaats geen tekst die bedoeld is ter promotie van producten (waaronder medicijnen, lancetten, pennaalden en infuussets of andere medische hulpmiddelen), websites of diensten. Plaats evenmin (hyper)links naar andere websites, bijvoorbeeld met als doel het maken van reclame voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden of het oproepen tot deelname aan onderzoeken of het tekenen van petities.

    Zie: https://nldiab-menauhant.savviihq.com/huisregels/

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.