Home Forums Oproepen Oude insuline pomp minimed gevraagd

Oude insuline pomp minimed gevraagd

Graag zou ik een oude Medtronic minimed insulinepomp overnemen voor mijn dochter. Ze wil deze graag als reservepomp gebruiken. Het gaat vooral om een oude pomp, bv de paradigm 512/712 of 515/715 of 522/722 of de 523/723 met firmware 2.4a of lager of de 554/754 met firmware 2.6a of lager. De firmware kun je zien als je de pomp uitzet en weer aanzet. Dan verschijnt er “ver” met een nummer erachter. Heb je nog een dergelijke pomp liggen, laat me dan weten wat u ervoor wilt hebben?! Een hartelijke groet, optimist

 • Hi Optimist,

  ik heb een oude pomp bewaard maar wil je eigenlijk aanraden dit niet te gebruiken als reserve. Als je met de huidige problemen hebt kun je altijd het nood nummer bellen en binnen maximaal 3 uur staan ze voor je deur met een nieuwe. Ook snachts en in het weekend. Ik heb dit helaas een paar keer moeten testen… Voor vakanties ed mag je altijd een reserve pomp aanvragen en meenemen.

  Probleem is als je een oude van iemand overneemt is dat je niet weet of die te vertrouwen is. En ik vind persoonlijk het risico te groot.. Je vergeeft het jezelf echt niet als je dochter daardoor in een hypo komt of erger een coma bijvoorbeeld. in zon geval ben je zelf aansprakelijk he?!

  Als reserve houd ik altijd een klassieke pen in de koelkast maar dat heb ik nog nooit gebruikt.

  groetjes en succes!
  Carmen

 • Ik heb nog een 754 liggen maar dat is 3.1E zag ik toen ik hem aanzette.Geen idee of je die kunt gebruiken.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.