Home Forums Bloedsuikerwaarden Oude scanner Free Style Libre werkt niet met de sensor2

 • Bv3L

Oude scanner Free Style Libre werkt niet met de sensor2

Vandaag lid geworden van dit trefpunt. Vanmorgen een 1e nieuwe sensor2 gezet en wat zegt mijn scanner, dat hij niet geschikt is voor deze sensor type. Ook mijn 3 maanden oude Motorola mobiel is volgens Google plat niet geschikt voor de applicatie van freestylelibre2.

Kan iemand mij vertellen waarom de oude scanner niet werkt, terwijl in de vooraankondiging stond dat afgezien van het alarm alles wel zou werken.

Dat is toch heel slecht van dat bedrijf, en zelfs voor ouderen zoals ik levensbedreigend, te noemen. In het weekend maar lekker aan klooien met dit slecht produkt. Ik ga maandag ook medic bellen, dat is de leverancier, en zij zijn verantwoordelijk voor deze ernstige fout in hun folder en product.

 • Heb je al geprobeerd je app op de telefoon en je scanner te updaten?

  • Bv3L

  Yvonne mijn oude scanner krijg ik niet geupdate, kan daar ook niets van vinden op hun website. Mijn mobiel is van motorola en daar draaid de app niet op, toestel is wel 3 mnd oud.
  Maar toch bedankt voor het meedenken.

  • koen

  Ik kan het even niet terug vinden maar ik dacht ook dat enkel readers voor de Libre 1 vanaf een bepaald serienummer geschikt waren voor de Libre 2. Wellicht is die van u een ouder model en behoort u wel een nieuwe reader te krijgen?

  Bij mobiele telefoons is het van belang dat die zijn uitgerust met NFC technologie.

  • Bv3L

  Vandaag gebeld met Medic en daar kreeg ik te horen dat er een nieuwe scanner naar mij is opgestuurd. Ik had zondag mijn beklag gedaan via een mailtje op hun contact pagina.
  Dus allen bedankt voor het meedenken, het is opgelost.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.