Home Forums Ouder van een kind Ouder van kind die keto-acidose heeft gehad

Ouder van kind die keto-acidose heeft gehad

DVN praat en denkt mee met kinderartsen over de nieuw te maken ‘Behandelrichtlijn ketoacidose bij kinderen met diabetes’. Het is belangrijk dat er niet alleen wetenschappelijk bewijs gebruikt wordt, maar juist ook patiëntenvoorkeuren. Nu zijn wij op zoek naar enkele ouders van kinderen die opgenomen zijn geweest voor een keto-acidose. We willen hen graag telefonisch spreken. Wat zijn jullie ervaringen? Wat ging goed? Wat hadden jullie graag anders gezien?
Met deze ervaringen gaan we vervolgens verder aan de slag om een enquête op te stellen om breed te horen welke tips en tops er zijn. Wil je jouw ervaringen met ons delen?

Neem contact op via communicatie@dvn.nl t.a.v. Mw. Barents.

  • Voor wat het waard is:
    Ikzelf heb op mijn 16de levensjaar een ernstige ketoacidose gehad. Hierdoor ben ik voor twee keuzes gezet, vanuit mijn kinderarts. Dit traject heeft mij toen enorm geholpen. Later kreeg ik van mijn ouders en kinderarts te horen kreeg dat ze niet wisten of ik de avond/nacht zou halen.

    Dit is echter al ruim 14 jaar geleden. En dus weet ik ook niet of mijn ouders zich er nog veel van kunnen herinneren. Indien er geen aanmeldingen zijn is dit altijd nog een optie.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.