Home Forums Nieuw met diabetes Over Diabetes Trefpunt #info #verdwenen

Over Diabetes Trefpunt #info #verdwenen

@moderator

De info onder de knop: Over Diabetes Trefpunt is verdwenen of niet acief dus ook de huisregels e.d. van ons forum. #terinfo

Aanvulling, de knop Over …. zie je alleen een foto met de teller van aantal leden en verder een lege blz.

6feet10

 • De huisregels en “over diabetestrefpunt” zijn te vinden als je helemaal naar onder scrolt (ik geloof op iedere pagina) en dan aan de linkerkant

 • Hoi allen
  We hebben met de bouwer geprobeerd te achterhalen wat er mis kan gaan. Vooral het verschil tussen inlog-en niet ingelogd zijn schijnt wenkbrauwen te fronsen bij de technische jongens. Helaas heb ik voor het Hemelvaartweekend nog geen antwoord of oplossing… Wordt hopelijk snel opgelost. Bedankt voor de alertheid!
  Groetjes Moderator Pieter

 • Een ander probleem is wanneer je een onderwerp hebt die veel reacties heeft en je dan zegt ga naar de laatste reactie je dan naar de eerste reactie gaat en je zelf maar moet zorgen dat je de laatste vindt. Dit moet toch beter gaan??

  • Idd. dit is een steeds wederom terugkerende kwaal !

   6feet10

 • Ik geef het door.

  • Dit probleem heb ik ook nog steeds als ik op een andere reactie reageer:
   Verzendknop
   Hebben anderen dit ook? Dit gebeurt dus niet bij alle reacties, maar alleen als je bij iemands bericht op ‘reactie’ geklikt hebt.

 • Hoi DrentscheAa

  De bouwer geeft aan deze melding niet terug te kunnen vinden. Zij denken dat het wellicht een probleem is dat veroorzaakt wordt door het gebruik van een verouderde browser. Kan dit kloppen? Kun je dat graag met link naar de pagina en welke browser je gebruikt mailen naar moderator@dvn.nl?

  Bedankt!
  Moderator Pieter

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.