Home Forums Oproepen Patiënt gezocht voor interview!

Patiënt gezocht voor interview!

Hallo!

Wij zijn vier studenten van de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment volgen wij het onderwijsthema: Interne Patiënt, waarin verschillende (chronische) ziektes worden behandeld.

Een chronische ziekte, zoals Diabetes Mellitus, heeft een grote impact op iemands leven. Om inzicht te krijgen hoe iemand met zijn (chronische) ziekte omgaat, willen wij een interview afnemen. Dit interview zal zich richten op het levensverhaal van mensen, zodat we de verschillende manieren waarop mensen hun leven leiden en naar zichzelf kijken, kunnen begrijpen. Het interview draait dus niet volledig om de chronische ziekte, maar vooral/ook op het ontdekken van de persoon achter de ziekte.

Eén van de patiënten die wij graag zouden willen onderzoeken is iemand met Diabetes. Via dit forum zouden wij graag in contact willen komen met een patiënt die geïnterviewd zou willen worden over zijn of haar leven (met de chronische ziekte). Het totale interview duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur, en zal worden afgenomen door een of twee groepsleden in week 49 of week 50. Het interview en de verwerking daarvan zal op anonieme wijze worden uitgevoerd en er zal vertrouwelijke worden omgegaan met deze gegevens.

Voor meer informatie over het interview kunt u contact opnemen met: Minke van Dijk, door een mail te sturen naar: minke.vandijk@student.hu.nl

Met vriendelijke groet,
Minke van Dijk, Merijn van den Eijk, Naline Hagens & Leanne Muschter
2e jaars BMH-studenten

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.