Home Forums Bewegen Personal trainer

 • Mies

Personal trainer

Wie heeft er ervaring met een personal trainer die ervaring heeft met diabetes? Ik ben op zoek naar een personal trainer en ben benieuwd of het volgens jullie nodig is dat hij/zij ervaring heeft met het trainen van mensen met diabetes of dat dit niets uitmaakt voor een trainingstraject? En kennen jullie personal trainers die ervaring hebben met diabetes in Zuid-Holland omgeving Alphen aan den Rijn?
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen :)

 • Hoi Mies,

  Deze vraag werd eerder gesteld in het topic Personal trainer DM 1. Angela vertelde daar over ons project Sportschool met oog voor diabetes.

  Als je er nog vragen over hebt, mag je haar mailen: a.derooij-peek@dvn.nl.
  Succes met het vinden van een goede personal trainer!

 • Ik heb goede ervaringen met een personal trainer. Woon in Noord-Brabant. Het prettige vind ik dat hij rekening houdt met mijn (tijdelijke) beperkingen en diabetes type 2 en me tegelijkertijd uitdaagt om mijn grenzen op te zoeken.

  Omdat ik in 2016 last had van hielspoor, daarna in 2017 een peesontsteking in mijn enkel en in 2018 artrose in beide voeten, was ik gestopt met sporten/fitness. Ook heb ik een knieprothese. Ik ben nu 55 jaar en heb sinds 2 jaar diabetes. Heb overgewicht.
  Lopen kon ik amper en daar baalde ik van. Tot de dag dat ik dacht: Ja ho eens even, 95 procent van mijn lijf doet het, dus waarom niet sporten? Op advies van mijn sportschool heb ik nu een personal trainer en ik beweeg steeds meer.

  We doen krachttraining zonder mijn voeten te belasten en dat lukt goed. Ook geeft hij leefstijl adviezen.

  Dus als je een schema op maat wilt, dan kan een personal trainer een oplossing zijn.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.