Home Forums Lichamelijke complicaties Pezen die overbelast zijn

  • Beppie

Pezen die overbelast zijn

Goedemorgen, heb heel veel last van de pezen in mijn armen. Ben al meerde keren aan carpaaltunnel geopereerd. Sinds een aantal maanden last van de pezen in mijn armen, zijn overbelast volgens arts. Zijn er meer mensen die daar last van hebben en hebben jullie dan advies voor mij wat te doen.

  • Als je veel achter de computer zit, zijn de armsteunen van Ergorest een uitkomst. Werkt bij mij fantastisch. Verder een ingekort toetsenbord zonder numeriek blok. Hoef ik niet zo ver met mijn arm te reiken om de muis te bedienen. En ieder uur deed ik armoefeningen, die de fysiotherapeut mij heeft geleerd. Wel eentje zoeken die gespecialiseerd is in RSI (zo heette dat toen nog). Inmiddels werk ik niet meer, dus dat is niet meer nodig, maar thuis gebruik ik de armsteunen nog wel.

    • Het heet nu KANS of CANS maar er is nog steeds de fantastische RSI Patiëntenvereniging (https://rsi-vereniging.nl/), waar men er ook mee bekend is dat slechte doorbloeding een trigger is. Naast aanleg voor reuma en fybriomalgie. En dat zijn dan nog eens veel naast elkaar voorkomende auto-immune ziekten.

      Het is aan te raden uw computeren te minderen.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.