Home Forums Hulpmiddelen probleem met de libre 2 geen alarmen meer

 • m@rtin

probleem met de libre 2 geen alarmen meer

we gebruiken de libre 2 al ruim een jaar , kopen via marktplaats. echter sinds de laatste drie sensoren krijgen we signaal verlies tussen app en sensor dus geen alarmen meer wel werkt het scannen nog wel. dacht bij de eerste twee sensoren dat het aan de telefoon of app lag, maar nu met de losse scanner hetzelfde probleem geen verbinding dus ook geen alarmen. abbott gebeld die willen niet helpen omdat het waarschijnlijk een niet in nederland geleverde sensor is. iemand bekend met dit probleem?
groet
m@rtin

  • m@rtin

  ik weet het probleem ik heb nu een lijst van abbott en het is een productie fout , sensoren zijn wel gewoon als de libre 1 te gebruiken . ik heb er vijf helaas

 • Ik heb nog 3 sensoren over voor Freestyle 2….

  Ik heb nu dexcom vandaar

  • G.J

  Had ik ook Bluetooht uitgezet en nu is het prima

 • Ik heb zojuist Abbott gesproken over het niet door melden van alarmen. Nadat de bloedsuikerwaarde onder of boven de ingestelde grenswaarde komt geeft m’n iPhone 1 of 2 maal een alarm door en daarna niet meer.
  Gisteren zakte de bloedsuiker na alarm tot 2.2 zonder verdere alarmeringen. Volgens Abbott moet het alarm om de 5 minuten herhalen als de waarde onder de grenswaarde is.
  Advies van Abbott was nieuwe sensor plaatsen maar ook deze was niet betraouwbaar met zelfde probleem. Nu weer op advies nieuwe geplaatst. Iemand daar ook last van?

  • Bij mij is het omgekeerd. Dr app (android) geeft aan dat geen alarm bescjikbaar is, maar ze doen het wel.
   Behalve als ik stop meteen duursport. Dan krijg ik geen alarm en kan ik ook niet scannen. Ik moet dan 10 minuten wachten. Volgens de helpdesk is dan misschien de temperatuur te hoog van de sensor. Gebeurt geregeld. Erg lastig want ik heb geen idee hoe hoog of laag de glucose is.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.