Home Forums Medicijnen R-Alfa-liponzuur bij diabetes type 2

 • beuk

R-Alfa-liponzuur bij diabetes type 2

Goedendag,

Zijn jullie bekend met R-Alfaliponzuur?

Zie website: https://www.orthokennis.nl/artikelen/r-alfaliponzuur-de-natuurlijke-superieure-vorm

Wat is het advies omtrent het eventuele gebruik hiervan naast de medicijnen zoals Insuline injecties en Metformine/Glimepiride pillen?

Mijn dank alvast voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,
Beuk

 • Ik slik al heel lang Alfa Liponzuur, en kan het je aanraden als je neuropatihische pijn hebt. Het is een supplement, wordt niet vergoed.

 • Ik zou beginnen met evenwichtige voeding, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de insulinegevoeligheid wordt verbeterd.
  Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren.
  Medicijnen zorgen voor een verminderde opname/verhoogde uitscheiding van vitaminen en mineralen. antidiabetesmedicijnen onder andere aan Q10, zink, magnesium en diverse B-vitamines dus ik zou zeker zorgen voor wat aanvulling. De combinatie carnitine/alfaliponzuur kan helpen bij het afbreken van vet en te zorgen voor meer energie.

 • Ik gebruik al zeker 20 jaar Alfaliponzuur 100 mg.
  Sinds 2 maanden verhoogd naar 300 mg R—Alfaliponzuur. Mijn suikerwaarden zijn zeer veel verbeterd. De R is wel belangrijk. Werkt beter dan zonder de R aanduiding.

 • Hoi Beuk. Ik heb met zeer goede ervaring met Berberine. Misschien is dat iets voor je. Succes

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.