Home Forums Vakantie Reizen door Zuid-Amerika

Reizen door Zuid-Amerika

Hi iedereen,

Ik heb een vraagje. Ik ga 14 december voor een aantal maanden reizen in Ecuador, Peru/Colombia, Chili. Nu vroeg ik mij af hoe andere diabeten dit hebben gedaan met sensoren, pompen, insuline, etc. Ik heb namelijk geen idee hoe ik dit allemaal ga vervoeren. Daarnaast vind ik de frio voor de insuline niet handig. Hoe hebben jullie dit gedaan?

 • Als je op ons forum naar beneden scrolt ziet U 15 hoofdonderwerpen, waarvan een “vakantie” is met een aantal topics hierover.

  Groet 6feet10

  • Sang

  Hey, ik heb 6 maanden door Ecuador, Peru, Chili en Argentinië gereisd, plus een paar weken door Colombia. Het was mega gaaf en met een beetje voorbereiding prima te doen in combinatie met diabetes.

  Hoe ik dit heb gedaan met sensoren, pompen, insuline, etc.” is een beetje veel om hier te typen. Wat gerichtere vragen is makkelijker. Als je wilt kun je me een berichtje sturen, of wisselen we mailadres of skype.

  Ik wil je graag helpen en er van alles over vertellen, want het is zo ontzettend gaaf om te reizen en je moet nooit je diabetes als een obstakel zien om het te doen!

  Laat maar weten! Groeten Sander

  PS: Hier kun je alvast zien wat ik zoal heb gedaan op het mooiste continent ter wereld:
  https://breakfastinsouthamerica.wordpress.com/

  • Hi!

   Top! Bedankt voor je hulp alvast. Zou jij mij je telefoonnummer kunnen mailen naar dvploeger@gmail.com zodat ik je kan appen?

   • Hoi allemaal in dit bericht : jullie zouden elkaar intern een berichtje kunnen sturen via het envelopje rechtsboven !

    Zodat je je niet je privemail/tel.nummer/foto’s e.d. aan alle duizenden op dit forum welke openbaar is en zichtbaar is op het hele internet 🤔 #tip #privacy

    Groet 6feet10

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.