Home Forums Bloedsuikerwaarden Sensor, Prikken, Suiker – Blij met de FreeStyle Libre

Sensor, Prikken, Suiker – Blij met de FreeStyle Libre

hai allemaal,

ik heb net een nieuwe freestyle libre. Ik had altijd erg veel last van het meten in mijn vingers. Vond dit zelf toen ook totaal niet prettig waardoor ik nauwelijks meer meette.

Ik kreeg het idee dat ik iedereen teleurstelde en dit duurde ongeveer 4 jaar. Dit kwam mede doordat de diabetes-hulp die ik kreeg, voor mij niet werkte, ik zat bij Diabeter in Deventer.
Ook zij merkten dat ‘hun’ methode van hoe alles zou moeten, niet bij mij werkte. Nu ik bij een academisch ziekenhuis zit, heb ik het idee dat mensen echt naar mij luisteren en dat ik zelf mee kan bepalen wat er wordt gedaan.
Ik heb al de tijd dat ik diabetes heb op de pennen gezeten, omdat mijn hba1c onder de 10 moest zijn voor minstens 6 maanden. Door de insuline die ik kreeg kon ik dit nooit halen. Na meerdere keren te hebben voorgesteld om op een continu meter over te stappen, ben ik weggegaan.

Ik heb nu zelf de Freestyle Libre aangeschaft en voel me eindelijk sinds tijden weer goed, en niet meer bang om te vertellen hoe het echt met me gaat i.p.v ‘Ja hoor gaat goed’.

Voor iedereen die moeite heeft om zijn suikers onder controle te houden en die goed wil kunnen zien hoe hun suikers verlopen de hele dag, raad ik dit ten zeerste aan!! Het heeft mijn leven echt erg geholpen !!

groetjes !

  • BertW

  @fgroustra

  Ik kwam je verhaal tegen op het forum van DVN, helder, interessant en aardig dat je dit met anderen hebt willen delen.

  Je bent inmiddels bijna 9 maanden verder.

  Zou je nog eens kunnen laten weten of je nog steeds tevreden bent en wat het gebruik van de FSL je hebt opgeleverd (ben je bijv. gedaald in je HbA1c, voel je je wat beter, waren er nog interessante dingen rond je BG waarbij de FSL je meer inzicht hebt gegeven, wat vindt je DVK of arts van het gebruik van de FSL, etc.)?

  Gr. Bert

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.