Sexy hypo’s?

IngeOlivier:

Werkzaam als adviseur content en communicatie bij DVN. Lekker de stem van de patiënt zijn: informatie 'vertalen' naar gewone-mensen-taal en onderwerpen uitdiepen die jou en mij interesseren als ervaringsdeskundigen.

Ok, ok… ik geef het toe. De tijd ligt achter me van dagelijks wilde seks, nachtelijk burengerucht uit ons slaapkamerraam en een ruimere tijd die we in bed besteedden aan vrijpartijen dan aan slapen… Maar… vannacht was het ineens anders. De vlam sloeg onverwacht heftig in de pan. We leken wel weer op het stelletje dat we waren toen we elkaar net leerden kennen.

‘Hij ligt lekker te pitten na onze ‘lichaamsbeweging’. Ik ben de klos!’

Alleen… toen ik na even slapen zweterig wakker werd, dacht ik dat het kwam doordat we nog steeds de inhoud van een bestekbakje nabootsten. Omdraaien en verder slapen lukten niet. Na nog een uur van draaien en nog maar weer eens proberen, was ik nog altijd wakker. Tot ik me ineens realiseerde ‘Oh… dit zou weleens een hypo kunnen zijn!’.

Frustratie
En toen zat ik midden in de nacht beneden. Te balen van de vieze smaak van sinaasappelsap na tandpasta, de op zo’n moment niet weg te krijgen druivensuikertabletten en de rillingen over mijn lijf van het opdrogende zweet. In mijn frustratie dacht ik zelfs heel even: ‘Hij ligt lekker te pitten na onze ‘lichaamsbeweging’. Ik ben de klos!’

En die frustratie blijft vandaag nog aan mij vreten. Ik voel me moe, baal dat ik niet bedacht had mijn pomp uit te zetten, irriteer me dat ik na ruim 30 jaar nog steeds niet door had dat ik laag zat en bedenk scenario’s om dit de volgende keer te voorkomen. Ik haal de heerlijke sekservaring daarmee naar beneden; sterker nog, ik denk daar nauwelijks aan, alleen de frustraties om die k** diabetes spelen door mijn hoofd. Toch jammer van alle energie …

 • Als je in volledige extase bent beland is het net alsof je 3 dagen en nachten in de regen buiten in een ver verlaten bos hebt gelegen.
  Niet geslapen, niet gedoucht en geen schone kleren.
  Energievol, welnee. Blij, welnee. And satisfaction al helemaal niet.

  Gelukkig is het je kleinste cel in je lichaam dat roept: “Kom op zeg, hebben we ook weer ervaren”.
  Even diep ademen en ….. op naar de volgende bestekbak.

 • iedere lichamelijke inspanning zorgt voor verlaging van de bloedsuikers, of dat nu hardlopen of wat dan ook is, daarnaast waar laat jij je pomp, tenzij je aangekleed seks wil hebben en dat is vrij lastig.

 • @markpompje
  Nou dat probleem van die pomp en waar je hem moet laten ken ik nog wel van lang geleden, toen ik een pomp met een slangetje had. Ik koppelde hem toen af van te voren/tijdens. Maar het spontane ging daarmee wel een beetje verloren :-). Maar met de Omnipod is dat verleden tijd.

  En dat seks voor bloedsuikerverlaging zorgt is wel een open deur. Maar over hardlopen denk je vooraf waarschijnlijk wel na :-). En bij spontane seks was dat nu even niet zo. Ik stijg trouwens ook weleens van vrijen. Als ik verliefde gevoelens heb is er meestal op mijn waardes geen peil meer te trekken… En die gevoelens zijn toch wel heftiger tijdens het vrijen dan tijdens het vaatwasser uitruimen :-).

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.