Home Forums Lichamelijke complicaties Slijmbeursontsteking

Slijmbeursontsteking

Naast mijn cyste avontuur heb ik helaas ook last gekregen van een slijmbeursontsteking. Ook hiermee heb ik veelste lang rond gelopen. Ik heb onlangs er een spuit in laten zetten wat tevens de laatste keer is geweest. Die troep die ze injecteren was een aanslag op mijn lichaam.

Hoeveel komen deze ontstekingen bij mensen met DB voor en wat heeft men zelf hier aan gedaan?

De ontsteking zit trouwens bij mij in de schouders. Ik zit tevens te denken aan homeopathische ontstekingsremmers. Hebben mensen hier ervaring mee?

    • johnny

    Alle ontstekingen zijn verzot op koolhydraten
    Zorg dus voor een lagere, liefst normale bloedsuiker door koolhydraat arm te gaan leven!
    Dat helpt echt!

  • Ja en ontstekingen zorgen ook weer voor hogere bloedsuikerwaarden. Ik ben destijds naar een fysiotherapeut gegaan, die gespecialiseerd was in RSI. Met oefeningen is het bij mij weer goed gekomen. Een hele simpele was met een tennisbal tussen de zere plek en een muur heen en weer rollen/bewegen, maar ook allerlei andere oefeningen. Plus nog speciale armsteuntjes voor bij de pc: de ergorest en een kleiner toetsenbord zonder numeriek gedeelte. Zowel thuis als op het werk. Het was zo erg dat ik op een gegeven moment mijn bestek niet meer kon vasthouden en ik dacht dat ik arbeidsongeschikt was en zou blijven. Maar ik heb nog 15 jaren gewerkt.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.