Home Forums Hulpmiddelen Smartwatch galaxy watch 4

Smartwatch galaxy watch 4

Hallo,

Samsung komt in augustus/september met de Smartwatch galaxy watch 4, gelezen in
een review dat er ook een bloedglucose sensor is toegevoegd.
Is daar al meer over bekend.

Hilbrand.

  • Sang

  Hey Hilbrand,

  Zowel Apple als Samsung zijn aan het proberen om een glucose sensor in hun smartwatches te verwerken. Begin dit jaar was het uitzicht dat zowel de Apple Watch 7 en de Samsung Galaxy Watch 4 de bloedglucose konden bepalen. Voor de Apple variant lijkt het inmiddels bevestigd dat dat niet dit jaar gaat gebeuren, maar dat het voor 2022 op de planning staat. En helaas lijkt het nu ook voor de Samsung niet te gaan gebeuren in 2021. Het lastige met online geruchten is dat ze ook vaak inaccuraat zijn. Dat kan positief zijn of negatief.

  De release van het Samsung horloge is waarschijnlijk eind augustus, de Apple release in september. Dus het is nog even wachten en dan weten we het allemaal zeker.

  • Den T

  Waarschijnlijk is dat meer een gimmick dan dat het bruikbare data op gaat leveren…

  • Ben42

  Ondertussen lekken er steeds meer gegevens uit over de Galaxy Watch 4. En de berichtgeving van de laatste maanden is dat de Bloed Glucose meter niet in deze versie is opgenomen.

  Den T schrijft:
  29 juli 2021 om 15:18
  Waarschijnlijk is dat meer een gimmick dan dat het bruikbare data op gaat leveren…

  En waarschijnlijk is dat een terechte verwachting, zoals met zeer veel bloedsuiker ‘bepalende’ apparaten die ik de afgelopen 25 jaar heb langs zien komen. Echter ondertussen zijn er ook een aantal ontwikkelingen die wel degelijk een bijdrage leveren voor diabeten. Hopenlijk komt de BG meter in de volgende Samsung mee en overtreft die de verwachtingen van Den T. Maar in deze versie helaas nog niet.

  Ben

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.