Home Forums Medicijnen Start Ozempic

Start Ozempic

Hallo,

A.s zondag start ik met Ozempic. Spuit verder 1x daags Abasaglar en slik 2x metformine 500 mg. De insuline moet ik halveren van de dvk.
Mijn waardes zijn op zich prima maar ik wil 10 kg afvallen. Door de Abasaglar is afvallen erg moeilijk vandaar dat ik hier het liefste mee wil stoppen. Wie is er door Ozempic ook kunnen stoppen met insuline?
Verder vind ik Ozempic wel prijzig! En grote prijsverschillen tussen de verschillende apotheken…

  • daven

  Het lijkt er steeds meer op dat mensen met Ozempic beginnen om af te vallen (en ja dan zullen de bloesuikers wel verbeteren ),maar wat is erger het middel of de kwaal ?(zeker op langer termijn ) Sterker nog je waardes zijn prima !(je mag zelfs halveren met insuline )
  Ik denk dat insuline zelfs minder schadelijk is dan die omzempic (maar dat weet ik niet zeker ,weet wel dat omzempic rotzooi is en ernstige bijwerkingen kan hebben )

  Sterkte ermee !

  en afvallen omdat je kotsmisselijk bent en niets binnen houdt ,lijkt mij niet de oplossing !

  • Beste Daven. Heb je Ozempic al genomen of niet? Wat typisch is voor het schrijven van een review, en dat is op alle mogelijke onderwerpen, negatieve ervaringen worden veel sneller meegedeeld. Ik gebruik Ozempic nu 3,5 maanden. Heb geen initiële bijwerkingen. Enkel als ik meer eet dan gewoonlijk ben ik misselijk maar dat komt louter door mezelf. Als je met Ozempic start moet je voor jezelf beseffen dat het gedaan is met je vroegere eetgewoonten. Velen, ook ik vroeger, hadden de gewoonte om nog een bord extra te eten want het smaakt toch zo lekker. Wel met Ozempic gaat dat niet meer. Met Ozempic leer je om te eten om te leven en niet om zoveel mogelijk te vreten. Ik eet ’s ochtends en ’s middags 2 sneden brood en daarmee heb ik genoeg. Ik eet veel fruit. Met warm eten moet ik oppassen. 300 à 350 eten is meer dan voldoende. Prop je je vol dan word je misselijk. En daar moeten we eigenlijk blij om zijn want zo weten we dat we volgende keer wat minder eten. Wie insuline spuit of Ozempic gebruikt moet aanvaarden dat gezonder eten niets dan voordelen heeft.

    • Gino

    Beste daven gebruik ook ozempic ben 5 kilo kwijt en me waardes zijn prima

    • Gino

    Hoi inge ik gebruik ook ozempic waarde zijn goed bijna van de insuline af gelukkig

    • Gino

    Hoi afvaller ik gebruik ook ozempic me suiker is nu goed op peil 4 weken terug een zware hypo gehad in het ziekenhuis gelegen was maar 3 nu gaat het beter en 5 kilo kwijt

 • Beste Afvaller ,
  Nee heb dit middel nooit genomen en zal het ook nooit nemen (zit nog liever te hoog of ben te dik ,dan dat ik dit middel zal nemen ) Is dat zo dat negegatieve ervaringen eerder worden gedeeld ,of overheersen de bijwerkingen nu eenmaal bij dit middel ? Persoonlijk vind ik het al niet gezond dat als je (te)veel eet dat je er ziek van wordt ! (dit is toch een onnatuurlijke reactie van het lichaaam !) Je ervaart nu (nog ) geen bijwerking (als je niet teveel eet ) en je ziet of voelt niet wat er allemaal van binnen in je lichaam afspeelt !(en blijft dit ook zo op langer termijn ? )
  Het enige voordeel is dat je bloedsuikers ervan dalen ,maar ik mijn ogen zijn er meer gezondere wegen om dit te bereiken !

  Iedereen moet lekker doen wat hij zelf wilt ,ozempic lijkt nu een hype maar ik voorspel je nog dat dit over een paar jaar een stuk minder is !( de eerste dode is al gevallen ,zie ander topic ozempic ) Tuurlijk heb je ook mensen die totaal geen last hebben en dit ook niet zullen krijgen (al hoor je dit maar weinig ), maar het zou mij het risico niet waard zijn !

  • Gino

  Hoi ik moet de laatste ozempic spuiten zondag dan 0,5 prikken 5kilo kwijt in 4 weken

  • Gino

  Hoi heb ook ozempic ben bijna van de insuline af en 5 kilo kwijt

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.