Home Forums Oproepen Uitleg over DM2 en erectie stoornis

  • johnny

Uitleg over DM2 en erectie stoornis

Diabetes2 en SEX
Nee, ik ben geen arts, maar lees al járen getuigenissen van mensen die hun dm2 hebben “stilgelegd”, die geen medicijnen meer gebruiken en die geen symptomen meer hebben.
En kortgeleden kwam ik deze duidelijke en met humor doorspekte uitleg tegen van een jonge Amerikaanse vrouw, die het ook over ERECTIE STOORNIS heeft.
Vóór 2004 woog ze ver over de 100 kg, was ziek en ellendig, had dm2, gebruikte medicijnen voor ál haar bijwerkingen en haar kinderwens bleef uit, door PCOS.
Van de ene dag op de andere, ging ze alleen nog maar dierlijke producten eten:
Eieren, vlees ook vet en orgaanvlees zoals lever en doorregen lapjes met bacon, vis, yoghurt. Kortom ze werd “Carnivoor”, want daar zitten geen koolhydraten in!
In recordtijd viel ze af, liet alle medicijnen staan en kreeg drie kinderen.
Voor diegenen die geen Engels verstaan:
Zij vergelijkt dm2 met een vuurtje (bloedglucose). dat alsmaar groter wordt, naarmate de jaren verstrijken en er niets verandert in het dieet.
Het vuur moet geblust worden (insuline), alsmaar meer en meer en het vuur gaat niet uit. De alvleesklier wordt overwerkt van het insuline produceren.
Dit duurt járen…. Dm2 heb je niet zomaar ineens! Je hebt al vele jaren verhoogde insuline die nooit gemeten wordt. (En waar je meestal wel dikker van wordt)
De ENIGE oplossing is om het vuur niet meer aan te wakkeren met koolhydraten.
Je kunt KH arm gaan, of keto maar ook carnivoren.
De Eskimos hebben het eeuwen gedaan en zij doet het met haar gezin al vanaf 2009.
Maar ze heeft t ook over STRESS en SLAPELOOSHEID.
Haar website heet: “my zero carb life”
Kijk zelf:

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.