Home Forums Hulpmiddelen veel bloed bij aanbrengen sensor

  • loei

veel bloed bij aanbrengen sensor

Heeft iemand ervaring met veel bloed bij het aanbrengen van een nieuwe sensor? Het sijpelt een paar minuten flink door de sensor heen. De sensor werkt wel met de reader en de telefoon, maar verschil met teststrip is heel groot tijdens de eerste 2 dagen: bijvoorbeeld 7,4 op de reader en telefoon en 14,3 met teststrip….

  • Abbott geeft aan dat de sensor niet meer betrouwbaar is bij al een paar druppels bloed. Ik heb in die 6 jaar een paar keer gehad dat er een straaltje of een klein beetje bloed uitkwam. Dat was geen probleem, maar een paar minuten….

  • Dit had ik ook op 17 september jl. en sindsdien doet geen enkele sensor het meer.
    En Abbott vervangt ze niet langer, ik had daar een topic over willen maken, maar dat lukt op dit moment niet (ik neem aan technische problemen).

    Er moet actie worden ondernomen tegen dit bedrijf, ik zit te denken aan rechtszaken en kamervragen. Misschien als we Dexcom als alternatief kunnen krijgen dat Abbott gedwongen wordt een beter product te leveren dat wel aan de eisen voldoet.
    Nu hebben ze er zelfs belang bij een slecht product te leveren, want dat levert alleen maar extra omzet op en wij zijn een captive market, gevangen door Abbott.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.