Home Forums Psychische klachten Verdrietig

Verdrietig

Hallo allemaal. Ik ben Ingrid, 54 jaar jong en sinds een maand weet ik dat ik diabetes 2 heb. Sinds ik het weet draaien mijn gedachten overuren. Ga ik me ooit nog goed voelen. Ga ik me ooit minder moe voelen. Verdrietig om het feit dat ik het heb. Is dit normaal. Hebben jullie dat ook gehad in het begin?

 • Ja, het is heel normaal om je verdrietig te voelen als je zoiets overkomt. Als het niet beter wordt, praat er dan eens met je huisarts over. Minder moe word je als je beter bent ingesteld. Houd de huisarts dit goed in de gaten?

  • Dank jullie wel. Ik zql het even met de arts overleggen

  • Dora

  Ja, het is schrikken als je het hoort. Je moet het even goed verwerken.

  Maar met medicijnen en een gezonde levenstijl komt het vast goed.

  Probeer er niet de gehele dag de focus op te leggen , verder zou ik een verwijsbrief van je huisarts vragen voor een goede dietiste. Die kan je beter helpen met je voeding.

 • Het is even schrikken als je hoort dat diabetes hebt. Als het een beetje ingedaald is zorg er voor dat je niet in een kramp raakt van, dat mag ik niet meer. Denk dan, het is beter als ik dit niet neem….. blijft mijn suiker spiegel beter. Je hebt diabetes, zorg dat diabetes jouw niet heeft…. Sterkte in ieder geval.

 • Het is even schrikken als je diabetes2 hebt je kunt zelf oplossen door je eet patroon aan te passen laat al het suiker staan eet zo min mogelijk koolhydraaat arm brood , veel groente en weinig aardappels zoek vervangers voor rijst en pasta’s

  Zelf was ik na aanpassen van mijn levensstijl binnen 3 maanden van de diabetes af en gebruik al 7 maanden geen medicijnen of volg een curcus “Keer diabetes om “ dit werkt echt en ga bewegen dagelijks of fietsen
  voor meer vragen kan ik je altijd helpen.

  • johnny

  Milou2018
  Wat ben jij een goed voorbeeld voor alle “nieuwelingen” hier.
  Geweldig!

  • johnny

  IngieBlingie
  Natuurlijk moet je vragen stellen aan milou2018
  Maar je kunt ook nog kijken bij
  “LCHF voor beginners”

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.