Home Forums Oproepen Verzoek tot gesprek over diabetes en gezonde voeding

Verzoek tot gesprek over diabetes en gezonde voeding

Beste forumleden,

Mijn naam is George van der Raaij en ik ben masterstudent aan de Universiteit van Wageningen. Ik werk momenteel aan een project om de marktpotentie van bepaalde voedingsproducten met gezondheidsbevorderende eigenschappen te onderzoeken en benutten.

Hiervoor ben ik op zoek naar diabetes patiënten die bereid zijn met mij te praten over leven met diabetes en gezonde voeding.

Het doel van het gesprek is:

-informatie vergaren over de rol die gezonde voeding speelt in het leven van diabetes patiënten;
-informatie vergaren over de bekendheid van bepaalde gezondheidsbevorderende voedingsproducten onder diabetes patiënten;
-nagaan welke middelen behandelaars gebruiken om gezondheidsbevorderende voeding te promoten/introduceren bij patiënten en hoe dat proces in zijn werk gaat;

Als u bereid bent om een steentje bij te dragen aan mijn onderzoek, reageer dan alstublieft op deze post en dan zal ik persoonlijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

George van der Raaij

  • Elly

  type 1 of 2 ??

  • Hallo Elly,

   Dankjewel voor je reactie!

   Ondanks dat aan diabetes type 1 en 2 andere oorzaken ten grondslag liggen, heb ik begrepen dat een gezonde levensstijl (waar gezonde voeding onderdeel van uitmaakt) in beide gevallen van grote invloed kan zijn op het welzijn. Daarom wil ik daar (voorlopig) geen onderscheid tussen maken. Ik verwelkom gesprekken met mensen met diabetes type 1 of 2.

  • Elly

  George stuur mij maar een privé mail. Ik heb type 1 sinds 1960. Of vermeld een mailadres hier waar ik (en anderen) je kunnen bereiken.

  • Siety

  Dag George,
  Wil je graag helpen bij je onderzoek. DM1 sinds 1973.
  groet, Siety

 • Beste George,

  Als je nog op zoek bent naar een deelnemer, mag je mij gerust een berichtje sturen. Ik heb al 21 jaar diabetes type 1

  • Emha

  Beste George, indien je nog deelnemers zoekt… wil ik je graag helpen. DM1 sinds 1976.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.