Home Forums Behandelaren Victoza

  • corrie

Victoza

Ik heb een vraag , wie is er bekend met Victoza en wat zijn de voordelen en de nadelen van dit middel, de internist wil dat ik overstap naar dit geneesmiddel, ik heb pas ook een ander middel gekregen waar ik behoorlijk ziek van was vier dagen elke keer , dus hoop dat iemand mij antwoord kan geven over de Victoza wat het met je doet ,

mvg Corrie

  • Hoi Corrie, op MijnMedicijn.nl staan veel ervaringen met Victoza beschreven. Veel succes met je afweging!

  • Dag Corry,
    Ik heb nu enkele jaren Victoza. Daarvoor had ik Insuline. In beleving een groot verschil! Terwijl je van Insuline een beetje sloom wordt, wordt je van Victoza juist wat actiever, en het werkt ook positief op je verzadigingsgevoel bij het eten. Negatieve gevolgen heb ik niet ondervonden.

  • Ik gebruik sinds juni dit jaar Victoza. Bij het ophogen van de dosis is het soms pijnlijk in je organen, maar voor het eerst sinds er bij mij diabetes is geconstateerd zijn mijn waardes goed. Niets hielp echt. Van sommige middelen kreeg ik enorme buikpijn en diarree. Dat is in het begin met Victoza ook, maar dat verdwijnt. Ik krijg juist honger van Victoza in tegenstelling tot wat er wordt beweerd en ik val niet echt af. Maar van insuline word je dikker is mij verteld. Ik ben heel positief.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.