Vinger

Hoi, vanochtend werd ik wakker met last van mijn vingertop, beetje gevoelloos gevoel. Nu 8 uur later lijkt het niet echt minder te worden.
Is dit door diabetes ??

 • Hoi.

  (geen dokter etc)

  Ben je gediagnosticeerd met diabetes? Hoe zijn je waarden?

  Gevoelloosheid in de vingertoppen zou wel een symptoom van diabetes kunnen zijn (diabetische neuropathie), maar er zijn ook veel andere mogelijke oorzaken. Misschien is een zenuw bekneld, of een ontsteking, etc.

  Ik zou dus geen overhaaste conclusies trekken, en met mijn arts gaan praten.

  Succes en beterschap

   • Isabel

   Hoi Voetbal 18

   Ik heb dit ook al jaren en ook een aantal tenen en sinds kort ook mijn enkel gevoelloos.mijn arts heeft vastgesteld dat dit idd diabetische neuropathie is en helaas is hier niets aan te doen, het zal alleen maar erger worden.
   Maar zoals ook al eerder geschreven, is het belangrijk dat je hier met je arts over gaat praten.
   Veel sterkte!

   • Oke , maar waar is dit bij jou begonnen? Je vingers of tenen? Hoe lang hield dit dove gevoel aan of heb je dit continu?

 • Me waardes zijn redelijk. Heb meer dan 20 jaar type 1. Ook een snelle schildklier waar nog niets aan gedaan is. Geen idee waar deze last van me vinger vandaan komt plots uit het niets nu al 24u

 • Er zijn veel oorzaken mogelijk. Als het niet over gaat, is een bezoekje aan de huisarts aan te raden.

 • Ja dat heb ik idd al gelezen. Het gevoel qua 3 dagen geleden is wel een stuk beter alleen aan de zijkant van de wijsvinger top is die nog redelijk gevoelloos…

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.