Home Forums Hulpmiddelen Waar draag jij de FSL?

Waar draag jij de FSL?

Hallo allemaal,

Heeft iemand van jullie ervaring met het op een andere plek dragen van de sensor van de FSL?
Heb net de 2e geplaatst op mijn bovenarm, maar zou ook graag een andere plek gebruiken, ook al weet ik dat daar nog onvoldoende testresultaten over bekend zijn.
Ik hoor graag jullie ervaringen.

Groet,
Willy 123

  • Reeds vanaf 2015 draag ik de fsl aan de binnenzijde van de bovenarm. Daar is hij het beste beschermd. In principe zou je de sensor overal op je lichaam kunnen plaatsen want overal op je huid vind de sensor lichaamsvocht/bloed. Plaatsing aan de buitenzijde van de arm, zoals abbott in zijn voorlichting steeds laat zien, heb ik één keer gedaan en daarbij de sensor kwijtgeraakt bij het stoten tegen een deur. In de nacht geeft een elastisch bandje om de sensor een extra bescherming tegen stoten/blijven haken. Voordeel van het dragen aan de binnenzijde van de bovenarm is ook dat niet iedereen op grote afstand het witte twee-euro-stuk al ziet zitten!

    WD

  • Ik las dat er ook mensen zijn die de FSL op de buik hebben, zonder problemen.
    De binnenzijde van de bovenarm vind ik wel een goede tip, maar bij mij komt het dan te dicht bij het spierweefsel ben ik bang. Onder/achter de bovenarm heb ik nog enigszins een kipfiletje.

    • Kortom, gewoon zelf zelf de beste plek voor de sensor proberen en kiezen wat jij het beste vindt!

    • Ook op een kipfilee past een sensor……!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.