Home Forums Corona wel of niet naar pedicure

wel of niet naar pedicure

Gisteren belde de pedicure mij om een nieuwe afspraak te maken omdat contactberoepen nu weer aan de slag gaan. Ik zit te twijfelen of ik nu al moet gaan doen. Hoe gaan anderen hiermee om ?

 • Ik heb voor maandagmorgen ook al een afspraak staan. Mijn tenen jubelde al bij de gedachte! Ik denk duidelijk de richtlijnen volgen. Ben je verkouden oid dan blijf je thuis. Ik ken mijn pedicure al heel lang en dan is er ook een relatie van vertrouwen. Laat gewoon ook je gevoel meespreken.

 • Ik ben nog terughoudend, eerst maar eens afwachten hoe de eerste versoepelingen uitpakken. Ook zonder symptomen blijken mensen besmet.

  • Milly

  Mijn pedicure is ook al geweest, dat was ook echt nodig. Mijn pedicure was goed beschermd met voldoende afstand.

 • Mijn pedicure heeft nog niet gereageerd, maar gebeurt ook in een schoonheidssalon, ik weet niet of die ook weer mogen werken.

  Zelf heb ik enigszins mijn teennagels met een vijl steeds bijgehouden, knippen durf ik niet en kan er trouwens ook niet goed bij.

  Ik wacht wel af of ik nog wat hoor, anders bel ik zelf wel even.

  Overigens durf ik het wel aan om er naar toe te gaan als de richtlijnen gevolgd worden.

 • Op 1 mei ben ik naar de pedicure geweest, omdat het absoluut noodzakelijk was (met verwijzing).
  Vanochtend belde mijn pedicure mij om een reguliere afspraak te maken voor week 25, dus dat duurt nog even.
  Ik ga er van uit dat, als voldoende maatregelen in acht worden genomen, de risico’s van het Corona-virus beperkt zijn. Ik vind de behandelingen zo belangrijk dat ik graag ga.

 • Ik ga morgen donderdag ook weer na de pedicure en het is echt nodig.
  Als je je aan de regels houd en de pedicure ook is er niets aan de hand, ben je verkouden of snotterig doe het dan niet.
  volg je gevoel als je twijfelt niet doen.

  • marit

  Vraag of je pedicure een mondkapje op wil doen voor je binnenkomt. Als ze haar ruimte ook goed lucht moet het kunnen.

 • Onze pedicure komt 7 juni weer bij ons aan huis. Wanneer het warm weer is, zullen we haar vragen de behandeling in de tuin te doen. (Waar we voldoende privacy hebben) Hetzelfde met onze thuiskapster. Kans op eventuele besmetting is dan gewoon een stuk kleiner !!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.