Home Forums Medicijnen Welke problemen heb je met je behandeling?

  • Kinga

Welke problemen heb je met je behandeling?

Hallo!
Mijn naam is Kinga en ik ben Product Owner bij Salvus Health, een jonge Belgische start-up met de ambitie om mensen te ondersteunen in hun gezondheid. We hebben een platform ontwikkeld dat mensen helpt om het opvolgen van een aantal medische parameters (bloeddruk, ECG, gewicht, vetpercentage, zuurstofsaturatie) toegankelijker te maken, door samen te werken met een 50-tal apotheken in Vlaanderen maar ons plan is om uit te breiden naar Nederland.

We zouden ook graag mensen helpen met het beheren van hun medicatie en het vergemakkelijken van interacties met hun apotheek.

We willen er zeker van zijn dat we iets brengen dat patiënten echt kan ondersteunen. Ik heb al geprobeerd om een aantal problemen in kaart te brengen door naar het forum te kijken, maar het zou geweldig zijn om van jullie te horen wat jullie echt graag veranderd zouden willen zien!

Daarom wil ik u het volgende vragen:
– Wat stoort u aan het omgaan met uw aandoening, wat vindt u moeilijk aan uw medicatie?
– Welke steun mist u volgens u?
Ik voer ook korte gesprekken van 10-15 minuten met patiënten om dieper op deze onderwerpen in te gaan, dus als u daarvoor open staat, laat het me weten!

Bij voorbaat hartelijk dank!
Kinga

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.