Home Forums Oproepen Wil jij gezonder leven en je beter in je vel voelen?

Wil jij gezonder leven en je beter in je vel voelen?

Hallo,

Mijn naam is Esra en ik ben momenteel student bij Leefstijlwijzer Opleidingen en de ADAPT Health Coach Training Program met het doel om een BLCN-gecertificeerde Leefstijlcoach en ADAPT-gecertificeerde Health Coach te worden.

Je hebt misschien gehoord van leefstijlcoaching – het is een van de snelst groeiende beroepen van Nederland en steeds meer huisartsen verwijzen ernaar door of werken ermee samen.

Leefstijlcoaches…
– STELLEN je in staat om je eigen wijsheid en kracht te ontdekken
– HELPEN je om je eigen oplossingen voor problemen te creëren
– STEUNEN je zonder oordeel

Ik heb de eerste zes maanden van beide opleidingen succesvol afgerond en heb daarin kennis opgedaan van bewezen praktijken die zowel de gezondheid verbeteren als aantonen hoe we als mensen groeien en veranderen. Ik heb nu de mogelijkheid om die kennis om te zetten in de praktijk door mensen te coachen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun eigen gezondheid en welzijn.

Hier is een greep uit de mogelijke voordelen voor jou:
– Het maken van duurzame leefstijlveranderingen (zoals gezonder eten, meer bewegen, minder alcohol drinken, beter met stress omgaan) is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Het vergt voortdurende inspanning en ondersteuning. Ik ben er voor je om je in dit proces te ondersteunen.
– Leefstijlcoaching helpt je bij het verbeteren van je zelfkennis en bewustzijn, het stellen van persoonlijke doelen, het creëren en behouden van nieuwe gewoonten en het worden van de beste versie van jezelf.
– We werken samen zonder dat daar voor jou kosten aan zijn verbonden.

Ik wil je graag uitnodigen om met mij samen te werken terwijl ik mijn coachings-vaardigheden blijf aanscherpen. We kunnen een plan maken die aansluit bij jouw doelen.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact met me op. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken om je gezondheid te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Esra van Schaik
esravanschaik@gmail.com

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.