Home Forums Oproepen Wilt u meewerken aan een artikel in Het Beste (Reader’s Digest)

Wilt u meewerken aan een artikel in Het Beste (Reader’s Digest)

De internationale redactie van Reader’s Digest Magazine (In Nederland en België ‘Het Beste’) werkt aan een artikel over de jongste ontwikkelingen op het gebied van diabetes type 2.
Zoals gebruikelijk in ons blad illustreren wij onderdelen met de persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen uit verschillende landen. Voor dit artikel zoeken wij iemand die zijn/haar verhaal wil vertellen en die voldoet aan het volgende profiel.
Bent u 35-40 jaar oud en werden bij u 10 jaar geleden de eerste tekenen van diabetes type 2 gesignaleerd als gevolg van een verkeerd dieet en overgewicht (junk food, e.d.). En heeft u sindsdien greep gekregen op uw diabetes door een sterke verandering van uw leefpatroon (gezonder eten en meer bewegen)? Dan willen wij graag van u horen.
Als u Engels spreekt is dat fijn, want dan kan de auteur rechtstreeks contact met u opnemen. Zo niet, dan zal een van de Nederlandse redacteuren met u praten en uw verhaal optekenen.
Heeft u interesse? Stuur dan svp een e-mail aan redactie@hetbeste.nl met een korte uitleg. Wij nemen dan contact met u op.
Redactie Het Beste

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.