Home Forums Oproepen Word lid-vandaag met mooie actie!

Word lid-vandaag met mooie actie!

Hoi lieve DiabetesTrefpunters. Deze community is zoals jullie vast weten onderdeel van Diabetesvereniging Nederland. Wij zijn een patiëntenorganisatie met als doel te zorgen dat alle mensen met diabetes voluit kunnen leven. Dat ze de hulpmiddelen vergoed en ter beschikking krijgen die het beste bij hen past. Dat ze de hulp en ondersteuning krijgen bij problemen op het werk, met hun rijbewijs of verzekering. En dat discriminatie van mensen met diabetes stopt. Mooi werk! Belangrijke strijd!

Maar… dat kunnen we alleen blijven doen als we een grote achterban hebben. Als er veel mensen meehelpen door lid te worden. Er zijn al 38.000 mensen met diabetes lid van DVN. Super fijn! Maar er zijn 1,2 miljoen mensen met diabetes waar wij ons voor inzetten… Ben jij nu wel (gratis en dat is ook super tof) bezoeker of schrijver op dit DiabetesTrefpunt, maar nog geen lid van DVN? Zet dan vandaag nog de stap om dat wél te worden! http://www.dvn.nl/wordlid Alvast reuze bedankt,

Inge Olivier
Diabetesvereniging Nederland

P.S. Als je vandaag, op WereldDiabetesDag lid wordt, krijg je het eerste jaar 50% korting op je lidmaatschap. Dan steun je de belangenbehartiger voor mensen met diabetes al voor €24,95!

  • Mooi zo, een goed initiatief.

    Ik ben al lid sinds 30 december 1980.

    • Da’s nog langer dan ik: 9 mei 1985. Dat was 9 dagen na mijn diagnose. Mijn ouders hadden het goed begrepen: die club, daar moet je bij horen! (Als je dan toch diabetes houdt :-), want liever natuurlijk niet).

    • Elly

    En ik, althans eerst mijn ouders, toen ik het huis uitging, zelf, vanaf 1960 0f 1961.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.