Home Forums Werken Zwaar lichamelijk werk en ontregelde diabetes

  • kim93

Zwaar lichamelijk werk en ontregelde diabetes

Hoi allemaal,

Sinds mijn vijftiende ben ik geconstateerd met diabetes type 1. Helaas zijn mijn waardes zwaar ontregeld. Varieert van de 3.0 naar de 20 met soms een keer een goede waarde.

Zoals jullie begrijpen ben ik hier goed ziek van. Hier word sinds kort aan gewerkt met behulp van het diabetes centrum in Eindhoven.

Nu mijn vraag aan jullie.

Ik werk voor een organisatie die mensen met een afstand op de arbeidsmarkt aan een baan helpen. Deze organisatie heeft verschillende takken kwa werkzaamheden. Ik werk zelf in de schoonmaak.

Helaas door mijn slechte waardes ben ik flink ziek. Hierdoor is voor mij de schoonmaak te zwaar en niet meer uit te voeren.

Van de week heb ik een gesprek met mijn rayon manager over dit probleem. Hiervoor ben ik uiteraard erg zenuwachtig omdat, ik helemaal geen opgever ben maar door de bomen het bos niet meer zie.

Hoe kan ik op een zo goed mogelijke manier aangeven dat dit inderdaad geen doen meer is? Dat ik me best wel wil doen maar, dat ik te lang doorgelopen heb met een probleem wat ik eigenlijk al langer aan had moeten kaarten?

Groet,
Kimberly

  • Gewoon eerlijk vertellen wat jij ervaart en wat het met je doet. Beter kun je het niet brengen lijkt mij. Misschien kun je een doktersverklaring regelen om jou verhaal bij te staan. Sterkte met alles.

  • Inderdaad gewoon vertellen en bij deze organisatie mag je wel begrip verwachten. Je schrijft dat ze verschillende takken met werkzaamheden hebben. Heb je al nagedacht of daar iets bij zit waarvan je denkt dat is leuk en kan ik aan? Misschien kan je het gaan uitproberen als je beter in je vel zit en je waarden stabieler zijn. Maar wellicht knap je zo op dat je je huidige collega’s niet wil missen en dit werk blijft doen. Neem de tijd voor je zelf.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.