@jessy1604; Graag gedaan. Het “pretpakket” is een takkeziekte en wanneer de zaak, ondanks al je inspanningen, finaal ontspoort is dat extra wrang.

De “lange nacht doorhalen” eiste helaas zijn tol. Hoe liggen je bloedjes nu, een week na de lange nacht? Je schreef dat het wel iets beter gaat, maar nog niet zoals het hoort.

Mijn vermoeden is dat de 10E extra met de pen ietwat te veel van het goede is geweest. Let wel; ik begrijp heel goed dat je de zaak zo snel mogelijk weer gecorrigeerd wilde hebben.

Je hebt een “wilde nacht” gehad en waarschijnlijk ook alcoholische dranken genuttigd. Dat eist zijn tol. Gecombineerd met het “pretpakket” eventjes met een “score” van 19 nuchter, en later 30 ook zijn “indruk” achterlaat.

Als je zulke hoge waardes niet gewend bent dan vergt dat heel wat aanpassingen van je lichaam om een en ander weer in goede banen te krijgen. En daar kan je lang last van hebben door middel van de klachten die je omschreef.

Afgelopen zaterdagavond had ik ook een feestje gezellig met de BBQ. Lag pas zondag in de vroege ochtenduren in bed.
Had voor het slapen een score van 4,8 daar ging wat cola met suiker tegenaan.
Om 9:38 uur had ik een score van 2,7 dus weer de aandelen Coca Cola geholpen.

Bij mij gaat het zondag 9 van de 10 keer goed fout; dus gisteren ook. Ondanks dat ik de scores op zondag goed volg, ging het fout; Van 7,2 naar 14,9 in een uur met een trendpijl loodrecht omhoog. Daar 1,5 eenheden voor geprikt. Een uur later was de “beloning” zichtbaar: 19,4.
Zulke waardes ben ik niet gewend. Vanwege de 1,5 eenheden van eerst spoot ik op de 19,4 weer 1,5 bij.

Omdat het zaterdag al flink doorhalen was, qua uren, voel ik mij vandaag niet zoals het moet.
==
Zeker wanneer je zulke waardes niet bent gewend, vreet dat energie. Mocht het morgen nog niet zijn wat het moet zijn, bel dan je huisarts voor de zekerheid.