Home Forums Lichamelijke complicaties Extreme jeuk Reageer op: Extreme jeuk

Toen ik extreem hoge suikers had, had ik eigenlijk bijna nooit jeuk of wondjes door de jeuk. Had alleen extreem vaak een schimmelinfectie aan mijn doos.
Sinds ik aan het spuiten ben heb ik daar nooit meer klachten van gehad.

Alleen helaas is mijn exceem in extreme vormen aan het terug keren. Mijn hele benen zitten onder het exceem en de wondjes daarvan. Ik ben een krabber want jeuk is te heftig. Maar dvk en andere artsen willen het niet bij het spuiten van de insuline leggen terwijl het alleen op mijn benen zit, en ik spuit standaard in mijn boven benen, ga ik overigens naar mijn buik toe dan krijg ik daar bij het spuiten een soort van jeugdpuistjes dus ook nare bultjes van.
Ik denk eigenlijk dat het bij mij te maken heeft met het feit dat in insuline ook vaak iets van varkensvet zit, en ik eet al tig jaar geen varkensvlees want heb met mijn geboorte en kindertijd al gehoord dat ik daar overgevoelig voor ben met mijn longen en huid.
En aangezien ik steeds meer en meer moet spuiten (terwijl ik het zelfde eet of zelfs minder) denk ik dat mijn jeuk alleen maar toe zal nemen. En helaas ben ik allergisch voor hormonenzalf dus zijn er geen zalfjes voor mij om het te genezen.
Maar ik vind de extreme jeuk een hel, geef mij dan maar liever weer de hogere waardes met de schimmelinfecties die jeukte echt veel minder en gaven ook bijna geen echt zichtbare wondjes.