Home Forums Ouder van een kind Help Reageer op: Help

  • Ben42

Geachte Johan,

Het openbaar plaatsen van een email adres op een forum wordt over het algemeen afgeraden.

Binnen dit forum hebben we aantal gewaardeerde leden, mensen die vaak een bijdrage leveren en andere mensen helpen. 6feet10 is een van de gewaardeerde leden.
Een reactie als :
irritante reactie, niets beters te doen waarschijnlijk.
Is niet respectvol en zeker voor een bijdrager die voor het eerst binnenkomt lopen een niet gepaste reactie. Ook de reactie naar Jasper was weinig respectvol.

Ook uw laatste reactie was niet passend voor dit forum.

Hoe vervelend het voor u ook is dat mensen als 6feet10 en Jasper, wel goed geformuleerde reacties kunnen geven en mijn mening is dat u dat niet kunt, dat betekend niet dat u er dan maar op los kunt reageren. En Ja ik heb alle berichten in deze draad zorgvuldig gelezen en deze reactie zorgvuldig samengesteld. En ja ik ben ook een gewaardeerd lid van deze community.

En in uw laatste bericht had u inderdaad het laatste woord. *) Ook nu gun ik u uw laatste woord, maar dan wel met een verontschuldiging naar deze community. Opnieuw in een slachtoffer rol kruipen of opnieuw de gewaardeerde leden schofferen is niet nodig.

Aan: Jasper en 6feet10,
Ik heb jullie reacties zorgvuldig gelezen en herken niet wat Johan hierover schrijft. De reacties waren keurig proportioneel en voldoende zorgvuldig geformuleerd. Waarvoor dank.

Vriendelijke groet,
Ben

*)
De ironie van ‘Sommige personen willen altijd het laatste woord hebben.’ als laatste reactie, om andere mensen het zwijgen op te leggen is natuurlijk een zwaktebod. Omdat je daarbij bij voorbaat al iemand buiten spel probeert te zetten.