Home Forums Hulpmiddelen Tips? Ik hoor mijn sensoralarm 's nachts niet Reageer op: Tips? Ik hoor mijn sensoralarm 's nachts niet

Hoi @suikerspin. @moderator

Is een gratis app zo te zien ( Google Play ) voor een beperkt aantal pompen geschikt.

Info uit Google Play #terinfo

Deze app luistert naar geluiden in de omgeving en detecteert automatisch het alarmgeluid van een insulinepomp die is uitgerust met een glucose sensor. De app kan dan naar keuze een muziekclip afspelen, een Philips Hue lamp aanzetten of het alarm doorgeven naar een tweede telefoon (die dan moet zijn uitgerust met de bijbehorende ‘Hyper Alarm Receiver’ app).
Deze app is momenteel bedoeld voor gebruik in combinatie met een Medtronic 640g insulinepomp, en het is de bedoeling om in de toekomst ook andere insulinepompen toe te voegen als daar behoefte voor is.
Deze app is uitsluitend bedoeld als ondersteuning van de bestaande functie van de insulinepomp en sensor. De auteur kan geen garantie geven dat alle alarmen worden gedetecteerd, en het blijft dus de verantwoordelijkheid van de gebruiker om er van gebruik te maken. Uiteraard zullen gebruikservaringen worden gebruikt om de app verder te verbeteren.
(Update: inmiddels is ook de Minimed Veo toegevoegd, deze optie is echter nog niet met een echte pomp getest.
Als er iemand deze optie heeft getest, laat dan even weten of het werkt!)

Dit idee werd in october 2016 genomineerd als een van de finalisten bij ‘Het Beste Zorgidee van 2016’
Dit ter info, anders door @moderator te verwijderen 🤔

Groet 6feet10