Home Forums Hulpmiddelen minimed 640G drama Reageer op: minimed 640G drama

  • Ben42

Wel heb ik in de maanden dat ik hem gebruik 2 keer een kritieke pomp fout gehad waarna de pomp ermee ophield. ik vind 2 defecte pompen in 8 maanden aan de hoge kant.

In vergelijking met mij is dit inderdaad veel. Zelf heb ik in vele jaren pompgebruik nog nooit een ‘kritieke pomp fout’ gehad, of tenminste niet een fout die ik als kritiek zou beschouwen. Wel een paar keer een pomp vervangen, maar dat was volgens mij niet kritiek.

Zelf gebruik ik nu de 640G en wel een kleine rare dingetje gehad, maar zoals gezegd nooit een probleem. (Ja het tasje, dat wel).

De Sensor (FreeStyle) ja daar heb ik zowel met de sensor als met de reader een flink aantal problemen meegemaakt. Maar ten opzichte van het prikken van bloed (meer dan 30 000 keer ervaring mee) ervaar ik een verbetering in het gebruik en in het resultaat. Nog lang niet perfect, maar wel veel beter dan het vingerprikken.

Dus je ervaringen met de pomp verbazen mij een klein beetje. (Hoewel er binnen een grote groep altijd wel iemand is die meer pech heeft.) Matige ervaringen met een sensor, volgens mij overkomt dat relatief veel mensen.

Vriendelijke groet,
Ben