Home Forums Ouder van een kind oppas gezocht voor ons dochtertje van 3 met diabetes type 1 Reageer op: oppas gezocht voor ons dochtertje van 3 met diabetes type 1

Precies, je raakt erdoor de weg kwijt in topics en het wekt onterecht de indruk dat er een nieuw bericht geplaatst is over een onderwerp waar je mogelijk in geïnteresseerd bent. Topics zorgen voor structuur in een forum door berichten met een gemeenschappelijk onderwerp te bundelen.
Daarnaast is het volgens de huisregels (zie hieronder) eigenlijk niet toegestaan om reclame te maken. Eén bericht is niet zo hinderlijk en mag van mij wel gedoogd worden. Daarom vind ik uw eigen topic geen probleem, maar vind ik het niet wenselijk dat u herhaaldelijk hetzelfde bericht in andere topics plaatst.

Plaats geen tekst die bedoeld is ter promotie van producten (waaronder medicijnen, lancetten, pennaalden en infuussets of andere medische hulpmiddelen), websites of diensten. Plaats evenmin (hyper)links naar andere websites, bijvoorbeeld met als doel het maken van reclame voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden of het oproepen tot deelname aan onderzoeken of het tekenen van petities.

Zie: https://nldiab-menauhant.savviihq.com/huisregels/