Home Forums Bewegen orthopedische schoenen: hoeveel zeggenschap, waar gemaakt Reageer op: orthopedische schoenen: hoeveel zeggenschap, waar gemaakt

  • svarup

Dank jullie allen voor de reacties. Ik heb de link met de schoenmaker gelezen: het ziet er goed uit. Ik heb verschillende brochures van verschillende orthopedische schoenmakers en het zijn stuk voor stuk fantastische verhalen over vakmanschap. Toch denk ik dat er veel meer schoenmakers de schoenen in het buitenland laten maken. Nogmaals mijn nieuwe schoenen bekeken want ook andere tenen voelen niet echt lekker. Ik zie de afdrukken van mijn tenen in de schoenen staan. De schoentechnicus zei dat hij de schoenen ook nog op kan rekken….
Ben, je praat over de financiële kant gezien vanuit de beroepsgroep en vanuit je familie. Ik praat echter vanuit de positie dat ik goed passende orthopedische schoenen nodig heb en daar flink voor moet betalen, waarbij ik verscheidenen malen schoenen heb betaald waar ik niet op kan lopen. Het gaat hier om een medische voorziening waar ik maandelijks veel voor betaal. Ik vind dat je dat niet kunt vergelijken met een aankoop bij de action.
Groetjes Christine