Home Forums Behandelaren Cog Non-Invasieve Bloedsuikermeter. Reageer op: Cog Non-Invasieve Bloedsuikermeter.

  • Danny

Hallo,

Ik gebruik nu sinds dik een jaar de cog-meter.
Zoals de meeste mensen met diabetes heb ik eenn grotere hekel aan bloedsuikers meten dan aan insuline spuiten. Toch deed ik dat 4 tot 7 maal per dag. Natuurlijk heb ik ook gedacht aan een sensor dit is natuurlijk ook een uitkomst. Wat voor mij een nadeel is, is dat ik enorm veel sport en dan niet zomaar transpireer maar compleet lek sla. Blijft de sensor dan wel goed zitten. En dan is mijn hobby ook nog de bokssport. Ik gebruik natuurlijk mijn armen veel en wordt ikmoveral op mijn lichaam geraakt. Blijft de sensor dan goed zitten en werkt hij dan nog correct? Anders is er weer 65 euro weggegooid. Ook de reacties van de huid op de pleister schrok ik van. Nu hoieft dat natuurlijk bij mij niet te zijn. Via een bevriende internist kwam ik in contact met Kebomed. En Na uitleg van de cog-meter vond ik dit een uitkoms. De prijs lijkt veel maar ik heb twee jaar garantie. Dus nog geen 750 euro per jaar. Vele malen goedkoper dan een sensor dus. Over de nauwkeurigheid ben ik zeer tevreden meestal is wijkt dat maar tienden af van de bloedmeting. Een enkele keer iets meer maar dan zit ik in een dalende of stijgende lijn met mijn glucose. Maar dan je Hba1C! Die geeft hij ook nu bij elke meting aan en deze was exact hetzelfde als in bij de meting in het ziekenhuis.
Aangezien ik was gestegen met mijn Hba1c omdat ik van insuline moest veranderen, ben ik natuurlijk naar mijn oude insuline terug geswitched en was ik hard mijn best aan het doen om weer in het gareel te komen. En als je dan je Hba1c steeds met 0.1 (ja, hij geeft niog in % aan) ziet dalen dan is dat een enorme stimulatie.
Nu meet ik nog altijd 4 tot 7 maal per dag een doe ik dat gewoon thuis, tijdens het les geven op de boksschool of in de rij bij de efteling. Gewoon op je vinger zetten, je doet je ding en een minuut later weet je je glucose en je Hba1C.
Geweldige uitkomst dit apparaat!!!!