Home Forums Oproepen Diabetes oit: haal alles uit de nieuwste diabetes technologie! Reageer op: Diabetes oit: haal alles uit de nieuwste diabetes technologie!

Bedankt voor je reactie!

Ik ben Arthur Mink en in 2013 gediagnosticeerd met diabetes mellitus. Ik gebruik zelf bijna 4 jaar insuline en heb verschillende pompen gebruikt. Ik maak tevens gebruik van een hybride closed loop systeem en heb waanzinnige resultaten. Er is een enorme opmars gaande mbt connected diabetes devices, ontzettend waardevol maar niet iedereen benut deze technologie ten volste, zijn zich niet volledig van de risico’s bewust of kunnen het niet gebruiken door gebrek aan kennis. Ik wil vanuit mijn eigen kennis en ervaring medemensen helpen om de ziekte beter te managen en te helpen met het optimaa benutten van de huidige technologie. Dit doe ik via social media zoals facebook maar ook youtube. Dit is puur vanuit mijn eigen initiatief om mensen te helpen en ik verdien hier dan ook niets aan.

Ik ben zelf werkzaam als anesthesie verpleegkundige en zie bijna dagelijks de nare gevolgen die deze ziekte kan hebben. Ik ben dus buiten het feit dat ik ervaringsdeskundige ben, ook medisch onderlegd.

Beantwoord ik op deze manier je vraag?

mvg Arthur Mink