Home Forums Hulpmiddelen OneTouch Verio Flex alternatief gezocht Reageer op: OneTouch Verio Flex alternatief gezocht

  • abelle

Ik heb 2 jaar geleden een andere bloedsuikermeter gekozen, omdat Lifescan toen al dreigde weg te gaan uit Nederland. Ik was altijd erg tevreden over hun meters. Ik heb na wat vergelijkingen gekozen voor de Caresens N, eerst had ik een Caresens gekocht maar die heeft helemaal geen mogelijkheden om de metingen over te brengen, tenzij je een kabeltje zelf bestelt voor 15 euro ofzoiets. Ik heb toen maar zelf een extra meter gekocht (was ook ongeveer 15 euro), de CareSens N, die Bluetooth heeft, da verbonden is aan een app op mijn telefoon. De uitslagen kan ik dan van daar doorsturen naar mijn laptop als ik wil (dan komt er een soort Excelsheet uit).

Ik vind het geen slechte meter, maar ik mis de iets intelligentere Lifescan meters wel. Dat ze me eerst een meter stuurden zonder enige connectie voor de uitslagen vond ik niet goed (had dus zelf ook beter moeten checken misschien maar de weinige vergelijkingssites zijn niet zo duidelijk over de overbrenging van de utislagen). Ook hadden ze bij het OLVG nog nooit zo een meter gezien, ook heel vreemd, maar goed. De fabrikant is geloof ik Australisch (?) en niet zomaar te bereiken, ook iets om op te letten indien je ze zou moeten contacteren.
Na bijna 3 jaar wijkt deze meter teveel af van de standaard bij het OLVG en moet ik ene nieuwe meter kopen. Ik denk er nu over om een Akku-check Performa te kopen, maar ik twijfel nog een beetje of ik niet de Glukofix Tech zou moeten kopen.

Welke heb jij uiteindelijk gekozen?