Home Forums Autorijden en CBR Rijbewijs verlengen zonder gezondheidsverklaring Reageer op: Rijbewijs verlengen zonder gezondheidsverklaring

  • inahbp

In de wet staat dat het CBR de gegevens 15 jaar MOET bewaren. Het is wel zinnig om je dossier op te vragen bij het CBR om te checken of ze ook gegevens bewaren die OUDER zijn dan 15 jaar. Dat mogen ze niet, maar ze hebben hun medische dossiers niet goed op orde.
Ik heb dat ook gedaan en ga nu elk jaar eisen dat ze mijn medische gegevens die ouder zijn dan 15 jaar uit mijn dossier verwijderen. Ik vind het verschrikkelijk dat mijn medische gegevens bij het CBR liggen en dat ik daar niks aan kan doen. Het CBR heeft mij behoorlijk genaaid en ik zou het liefst niks meer met deze organisatie van doen hebben.
Ik overweeg bij het CBR te gaan werken en mijn eigen medisch dossier te verwijderen. Kan ik dat ook doen voor alle bestuurders met T1D die doordat ze al T1D hadden voordat ze hun eerste rijbewijs haalden, elke 5 jaar gedwongen worden medische gegevens af te staan aan het CBR. Of iemand moet eens het CBR hacken en op dezelfde manier het recht in eigen handen nemen!