Home Forums Verzekering en vergoeding Doorbraak in vergoeding FSL! Reageer op: Doorbraak in vergoeding FSL!

  • henk67

Is dit weer een kleine handreiking om ervoor te zorgen dat de grotere groep geen vergoeding krijgt ? Laat het alsjeblieft niet waar zijn. Een zoethoudertje.

Diabeten die al lang diabetes hebben, met daarmee een grotere kans op complicaties, zouden m.i. eerder recht moeten hebben dan diabeten die nog maar relatief kort diabetes hebben. Dit is de omgekeerde wereld. Bijzonder vreemd dat

Waarom aparte groepen bevoordelen boven andere ?

Ook hoor ik sommige diabeten zeggen dat ze het zo vervelend vinden om bloed te prikken en dit als hoofdargument aanvoeren om een freestyle libre vergoed te krijgen. Laten we eerlijk wezen, het belangrijkste argument is dat je er betere bloedsuikers mee bereikt, fitter bent en minder kans op complicaties hebt.

Ik merk bij mezelf dat het uitblijven van vergoeding mezelf best kwaad maakt. Hopelijk komt het DVN onderhandelingsteam binnenkort met beter nieuws en misschien kan er een ook aparte rubriek geopend worden hier op het forum ,naast het DVN krantje, waarin ze met haar achterban in gesprek gaat en op de hoogte houdt over de aanpak die zij voor staat m.b.t. de freestyle libre en waarin de behaalde resultaten worden gemeld !!

Elke diabeet zou het recht moeten hebben op een sensor, dat dit nog niet zo is, is een schande !