Home Forums Lichamelijke complicaties Neuropatische pijn en sufheid door medicatie? Reageer op: Neuropatische pijn en sufheid door medicatie?

  • Yogi

Nu 5 jaar geleden was ik bekaf, kon mijn ene been niet meer voor de andere krijgen, en had ’s nachts een ventilator,in de winter, op mijn voeten gericht staan omdat ze het verschrikkelijke gevoel van brandende voeten gaven. Ik kon mijn werk nauwelijks meer volhouden, werk in de zorg, wat me erg verdrietig maakte.
Na de diagnose neuropathie kreeg ik eerst Lyrica. Kreeg hiervan zoveel bijwerkingen dat ik daar acuut mee moest stoppen. Vervolgens Amitriptyline gekregen. Dit moest langzaam opgebouwd worden, maar toen voor mij de juiste dosering was bereikt ging er weer een wereld open. De klachten op af en toe een venijnige steek in mijn tenen na, zijn verdwenen, en ik voel me weer prima. Gelukkig heb ik totaal geen last van bijwerkingen, of het moet zijn dat ik er heerlijk op kan slapen😉.
Ik kan mijn werk, met onregelmatige diensten, weer doen en heb dit jaar zelfs nog een hogere functie aangeboden gekregen.

Ik wil tegen iedereen zeggen hou vol, er is voor iedereen op de een of andere manier iets te vinden wat helpt. Het kan in het zogenaamde ” alternatieve” circuit zijn, of zoals voor mij medicatie uit de reguliere hoek zijn.