Home Forums Lichamelijke complicaties Al een jaar zonder broodnodige pomp, burnout als gevolg. Reageer op: Al een jaar zonder broodnodige pomp, burnout als gevolg.

@wallie

Heb je het gehele bericht wel gelezen? Misschien is je bericht goed bedoeld, maar je doet er erg makkelijk over vind ik. Je zegt zonder enig advies, alleen je adviseert wel alsof dat de sleutel is voor alles.
Ik denk dat je eraan evoorbij gaat dat dit alles heeft geleid tot een burnout. Erg begrijpelijk gezien de dubbel vezel neuropathie en autonome disfunctie icm met DT1.
Zelf heb ik recentelijk ook een burnout ondervonden en zit er nog steeds in. Ik snap het wat betreft de diëtist zelf wel, hetgeen wat jij eigenwijs noemt.
Dat is niet eigenwijs of er niet voor open staan, maar wat nu als je er geen energie meer voor hebt? Enkel zo’n gesprek of meerdere, vraagt energie van je, wat je dan gewoonweg niet hebt. Voor jou misschien lastig voor te stellen.
Tuurlijk kan je er nog iets van leren. Maar als je het al meerdere malen hebt gedaan, dan denk ik toch echt wel dat SamV het meeste wel weet en daar gaat het ook helemaal niet om.

Feit is dat, in dit verhaal, een pomp noodzakelijk is en hier ontzettend moeilijk over wordt gedaan vanwege de wirwar van regeltjes en criteria.
Trouwens, minder basaal nemen en meer snelwerkend bij maaltijden kan inderdaad, doe ik ook. Maar weet niet of dat zo’n goed advies is aangezien SamV aangeeft hypo-unaware te zijn.
Iemand die slecht instelbaar is en heel erg kan schommelen zou ik daarom niet zomaar dat advies geven en dat echt overlaten aan een (goede) internist.