Home Forums Hulpmiddelen Hoera! FGM vergoed Reageer op: Hoera! FGM vergoed

  • eymey

Kans op vals alarm (of geen alarm terwijl het wel had gemoeten) houd je natuurlijk altijd, zowel met FSL1 als FSL2.

Ik ken de Nokia 4.2 niet, dus geen idee over de NFC chip daarin. Maar goed, de veelheid in Android telefoons is zo groot dat er altijd wel een combi zal zijn die niet ideaal werkt. Dat geldt zowel voor NFC als voor Bluetooth.

Het lastige met de bluetooth van FSL2, en de bijbehorende software van Librelink, schijnt te zijn dat je gewoon niet heel veel instelbaarheid hebt qua notificaties, wanneer je welke notificatie wil, etc.

De miaomiao2 die m’n vriendin met haar FSL draagt werkt zeer stabiel icm. de Xdrip+ software op haar smartphone, en die software heeft ook heel veel instellingsmogelijkheden voor notificaties: verschillende geluiden (of trilpatronen) bij hoog of bij laag, maar ook bij snelle stijging of daling. Miaomiao en aanverwanten worden alleen niet ondersteund door Abbott en worden als zodanig dus ook niet aangeraden, behalve voor mensen die affiniteit met techniek en software hebben en de mitsen en maren in hun achterhoofd houden.

Voor écht betrouwbare notificaties zal je toch een officiefle CGM moeten hebben, maar ja, die worden dus maar zeer beperkt vergoed :)