Home Forums Behandelaren Controle internist Reageer op: Controle internist

  • Louise

Hallo Chaim,

Hier louise, een oude bekende. Er waren via de mail af en toe seintjes van jouw kant, maar het lukte me toen niet daarop in te gaan(tijdgebrek).
Ik moet wel even wennen, omdat op de site wel wat is veranderd. Ik ben ben er weer een tijdje uitgeweekt. Een scheenbeenbreuk tussendoor in nov. 2018. Het jaar 2019, ben ik “breukvrij doorgekomen en nu zitten we in 2020. Ook een kleindochter rijker, die nu 9 maanden oud is. Ze verrijkt ons met een gulle lach, maar in huilen laat ze zich ook niet
onbetuigd. Ze laat graag horen, dat ze er is.
Mijn bloedsuikers gedragen zich redelijk goed. Binnenkort ga ik de Free Style meter etc. gebruiken. Ben benieuwd, hoe die mij bevalt. Hoe is het verder met jou.?
ik heb nu al een tijdje een interniste. Prima vrouw, neemt de tijd. En is accuraat. Laatst had ik weer een wond aan mijn voet. Ze ging meteen op zoek naar de wondverzorgster(is ook podotherapeute) en de wond werd meteen bekeken en verbonden plus afspraak een paar dagen later. En nu enkele maanden later is de wond weer bijna genezen.
We hebben goede mensen op de poli. Toen laatst de melding kwam,(toen. Ik op de poli was) dat de Free Style vergoed werd, stond zij als eerste te juichen, voor mij.
Bij haar sta ik niet in 10 min. buiten, ook al willen die(stomme) verzekeraars dat nog zo graag.
Helaas krijgen die nog teveel macht van de regerering. Ze moeten eens stoppen met de (“ marktwerking”. Dat kan veel geld schelen.

Ze ppp