Home Forums Werken Procedure arbeidsongeschiktheid Reageer op: Procedure arbeidsongeschiktheid

Wat naar voor je, Mark, want ik maak uit je reactie op dat je eigenlijk vanwege je fysieke gesteldheid wel graag gedeeltelijk/volledig afgekeurd had willen worden (?). Moet moeilijk voor je zijn om je dan staande te houden op t werk.

Het zou inderdaad goed kunnen dat jij en Yvonne gelijk hebben. Een gesprek met het Juridisch Loket om je rechtspositioneel goed te informeren kan sowieso nooit kwaad, lijkt me.

Schrokkend overigens, dat verhaal van die persoon met kanker …ik neem aan dat hij destijds wel gedeeltelijk afgekeurd is verklaard? Het is wel erg treurig anders…

Nadat twee jaar geleden mijn vierjarig contract afliep, werd ik door de UWV-arts voor 50% afgekeurd, maar goed ik heb dan ook wel gemiddeld twee tot drie onverklaarbaar lage/hoge bloedsuikers op een dag waarbij mijn cognitieve vermogens vaak gedeeltelijk wegvallen (mijn sensor-gegevens onderbouwden dit). De 640G en Guardian3 helpen wel een beetje in t ondervangen hiervan, maar niet afdoende. Zelf zit ik een beetje te wachten op de dag dat de Inreda-pomp beschikbaar komt en dat dat weer wat meer arbeidspotentie mogelijk maakt. Misschien kan de Tandem daar straks ook bij helpen.. Daarentegen heb ik natuurlijk wel het geluk dat ik geen ernstige complicaties heb (alleen een beetje neuropathie en een twee auto-immuun-gerelateerde ziekte ..ook niet heel prettig maar toch…).

Je zou het anders misschien nog een keer kunnen proberen (2000 is toch wel een tijdje terug)….Je weet maar nooit…

Sterkte Mark en Suikerpinda!